U našoj ponudi su isključivo kvalitetni delovi za laptop i desktop računare, kao i dodatna oprema. Imamo sopstveni lager sa puno artikala, spremno za preuzimanje. Ostale specifične delove poručujemo za sledeći dan.

Delovi za laptop ili desktop računare se prodaju svuda. Problem je što možete kupiti pogrešan deo, nekvalitetan deo, deo loših performansi, dobiti nepouzdanu i veoma uslovljenu garanciju itd.. Mi znamo šta valja i poručujemo samo kvalitetne delove, tačno one koji su potrebni za Vaš računar. Zato je preporuka da posao nabavke prepustite nama, a Vaše je samo da kažete šta biste otprilike želeli.

U našoj ponudi su sledeća oprema i delovi za laptop i desktop računare:

Takođe, u našoj ponudi su:

Za konkretan deo pozovite, jer se stanje menja svakodnevno.


Kako da kupite opremu i delove za laptop ili desktop računar?

Najsigurnija opcija za poručivanje delova bez greške je da donesete laptop da vidimo šta je tačno potrebno (baterija, memorija, ekran, SSD i slično). Ostavite avans (npr. 2.000 din) i javićemo kada deo stigne. To obično bude za sledeći radni dan.

Najudobnija opcija je da nam slikate i pošaljete na email: potreban deo iz 2-3 ugla, nalepnicu sa potrebnog dela i nalepnicu sa laptopa. Kada Vam potvrdimo mogućnost nabavke i cenu, možete uplatiti online i doći kada Vam javimo da je deo stigao. Opremu možemo poslati i poštom o Vašem trošku, okvirno 300 din za pakete do 0,5 kg ako uplatite ceo iznos unapred.

Ako više volite kontakt uživo bez slikanja i dopisivanja, možete doneti avans (npr. 2.000 din) i originalni deo koji je potrebno zameniti. Mi ćemo pronaći za koji je to laptop, poručiti za sledeći radni dan ako ste došli do 14h i javiti kada stigne.

Ne šaljemo opremu pre uplate ili ostavljenog laptopa, jer se dešavalo da kupac nije na adresi, nije dostupan, ne želi da primi paket i slično.

Garancija godinu dana važi za delove koje mi ugrađujemo, kao i za spoljne baterije, osim ako nije navedeno drugačije. Garanciju ne dajemo ako sami ugrađujete rezervni deo (ekran, tastaturu, internu bateriju, flet kabl, SSD m2 itd.), jer ne možemo snositi odgovornost za nestručnu ugradnju.

Poručivanjem delova kod nas prihvatate ovde iznesene uslove i naknadne reklamacije za samostalno ugrađivanje ne primamo.