Ako imate neispravan laptop ili ga ne koristite, možete ga unovčiti u našem servisu, jer nudimo otkup laptopova po realnim cenama. Dodatna pogodnost je besplatno kopiranje podataka na novi laptop ili hard disk.

otkup-laptopova

Otkupljujemo laptopove stare do 5 godina! Nemojte nam donositi starije laptopove jer od njih nemamo šta da iskoristimo.

Za najbolju cenu otkupa laptopa, potrebno je da utvrdimo šta je na njemu ispravno, odnosno šta možemo iskoristiti za delove. Dijagnostika laptopa se može obaviti odmah samo ako laptop daje sliku. U suprotnom, potrebno je da se za sledeći dan laptop rasklopi i testiraju sve komponente.

Ako vam se žuri, otkup laptopova radimo odmah

Ako laptop ne daje sliku, obično možemo testirati samo hard disk i punjač, dok za ostale komponente smatramo da nisu ispravne. Cena u ovom slučaju je do 20€. Ako laptop daje sliku tako da možemo proveriti ekran, hard disk, punjač i memoriju, cena ide do 50€. Potrebno da nam date ime i broj lične karte za slučaj da inspekcija ili policija to traži.

Otkupljujemo i laptopove koji naizgled rade. Maksimalna cena je 50€, jer računamo da imaju neki skriveni problem ili su dotrajali zbog neodržavanja i slično.

Delovi laptopova koje otkupljujemo:

  • ekrani 14.0, 15.6 i 17 inča, bez mrlja i oštećenja
  • hard diskovi 500 GB – 1 TB, 100% ispravne
  • punjače ispravne i bez oštećenja kabla
  • tastature bez oštećenja
  • memorije 4-16 GB DDR3 / DDR4
  • matične ploče sa Intel čipovima i grafikama.

Za sve ostalo pišite, šaljite slike laptopova ili pozovite.