Toshiba servis Beograd

Laptop klinika je vrhunski Toshiba servis laptopova u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo i servisiranju Toshiba laptopova omogućava nam da rešimo i najteže kvarove. Ugrađujemo kvalitetne zamenske delove i dajemo pismenu garanciju.

Popravljamo sve vrste Toshiba laptopova, od starih Toshiba A300, Toshiba L500 i slično, pa do novijih Toshiba C50, Toshiba C855, Toshiba P50 i slično. Imamo puno delova i popravke obavljamo u proseku za 2 dana.

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan Toshiba servis laptopova, došli ste na pravo mesto.

Kakvi su Toshiba laptopovi?

Toshiba laptopovi su se pokazali kao sasvim prosečni. Najveća mana im je veoma loša izrada kućišta, koje se lomi samo od sebe. Generalno, kvalitet delova je dobar, a laptopovi imaju dobre performanse. Ali nikako ne možemo razumeti da pakuju kvalitetne delove u najlošija kućišta. Zato dobro pazite kako i koliko puta otvarate i zatvarate poklopac laptopa, jer je to slaba tačka većine Toshiba laptopova proizvedenih posle 2015. godine.

Rezervni delovi za Toshiba laptopove

Kod nas možete kupiti rezervne delove, kao što su baterije i punjači. Takođe, možete nadograditi memoriju, SSD, zameniti tastaturu, ekran, poklopac i sve ostalo na Toshiba laptopu. Ako vam je potrebna baterija za laptop, slikajte nam celu bateriju i samo nalepnicu sa baterije, kao i model laptopa. Ako vam je potreban punjač, slikajte konektor koji ide u laptop, kao i nalepnicu na punjaču. Za ostale delove koji se ugrađuju, potrebno je da donesete laptop da naši serviseri pogledaju i uporede u nabavci.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na Toshiba laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor.