hp-servis

Brz i kvalitetan HP servis laptopova i HP desktop računara. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo sa ovim brendom, pa možemo rešiti i najteže kvarove. Ugrađujemo zamenske ili originalne delove po želji kupca.

Popravljamo sve modele HP laptopova, kao što su stariji HP DV6, HP DV7, HP 4535s, HP 840 ili noviji HP 15, HP 250, HP 450 itd.. Imamo delove za većinu HP laptop računara ili možemo brzo da ih nabavimo. Ne menjamo ekrane na touch screen laptopovima, jer se kod njih menja kompletan poklopac, koji ne može da se nabavi u Srbiji. Možete sami poručiti deo preko eBay i doneti da ga ugradimo.

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan HP laptop servis, došli ste na pravo mesto.

Usluge koje obavlja naš HP servis: zamena ekrana, zamena hard diska, zamena tastature, čišćenje laptopa, popravka matičnih ploča, zamena flet kablova, zamena DC konektora. Od zamenskih delova kod nas možete kupiti bateriju ili punjač za HP laptop.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na HP laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor. Pripremite tačan model laptopa, koji možete naći na nalepnici sa donje strane ili ispod baterije.

HP podrška i drajveri

Najčešći problemi koji nam stižu u HP servis

Generalno, HP pravi dobre laptopove, ali kao i ostali proizvođači, trude se da maksimalno uštede i tu nastaju problemi. Obično su im kućišta slaba tačka, pa skoro svi plastični modeli imaju problem sa pucanjem nosača u poklopcu ekana ili u donjem delu kućišta. Ovi kvarovi nisu naivni, pa usled oštećenja poklopca može doći do prekida LCD kabla, kvar samog ekrana ili matične ploče. Zato ne treba ignorisati otežano otvaranje poklopca, krivljenje ili krckanje.

Popravka kućišta je nešto što radimo vrlo uspešno, pa laptop posle toga bude bolji nego fabrički, bez preterivanja. Nosači koje nalijemo umesto starih su neuporedivo jači i to više ne može da se polomi, osim usled pada ili udarca.

Matične ploče na HP laptopovima su generalno dobro urađene, imaju dovoljno priključaka, slotova za memoriju i ostalo. Uglavnom su odvojeni DC konektori od ploče, što je veliko dostignuće, iako je to trebalo praviti od početka.

Vrlo čest problem koji nam stiže u HP servis je nepravilno urađen BIOS Update od strane Windows 10 ili korisnika. Obično se prepozna tako što laptop daje samo pozadinsko osvetljenje na ekranu i ne ide dalje. Prva stvar koju treba da uradite kad ovo pročitate, je da isključite automatski Firmware Update u Windows-u ili BIOS-u. Ovo se razlikuje od modela do modela, pa ne možemo reći kako da to uradite za sve HP računare. Možete doneti laptop u sevris da mi to isključimo.